bargos

  • ۰
  • ۰

تولید سرکه از سیب 17ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 17

مقدمه

میزان تولید سیب :

استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد .

به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته به دو نوع :1- سیب محلی 2- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور :

1=سیب عباسی

2= سیب شیخی

3= سیب علی موری

4= سیب گلشاهی

5= سیب گلاب

6= سیب قاسم شاهی

7= سیب اخلمد

بعضی از این واریته ها تا بستانه (شیخی وعلی موری ) و بعضی زمستان می باشند سیب خارجی در دو وا ریته زیر خالا صه میشوند .1- سیب زرد 2- سیب قرمز

30-40% تولید سیب مختص به سیبهای محلی است که سلا نه از در صد انهاکاسته میشود و60-70%دیگر را سیب خارجی تشکیل میدهد که از میان این میزان 10%کل سیب خارجی متعلق به واریته قرمز و بقیه زرد می باشد .

ضایعات سالانه سیب:

حدود 10-15% محصول سیب یعنی 12-18 هزار تن سلانه بصورت پا درختی در می اید این میزان به عوامل زیادی از قبیل وزشی باد پر با ربود ن درخت و دیر چیدن محصول از درخت بستکی دارد.از کل محصول چیده شده طبق یک بر آورده مقدماتی حدود7-10% در سرد خانه ها. و درصد غیر مشخصی د رانبار های محلی مایع میگردد .

بررسی منابع :

تعریف سرکه :

برای سرکه در منابع مختلف تعاریف کم و بیش متفاوتی عنوان شده است از نقطه نظر های مختلفی بیان گردیده اند ولی آن چه همگان بر ان اتفاق نظر دارند چنین است .سرکه فراورده ای است که از تخمیر الکلی و متعارقب آن تخمیراستیکی شر بتهای قند دار بدست می اید تعاریف دیگری هم در منابع و نوشته ها دیده میشود که در مجموع به تعریف ومذکو ر بر میگردد از جمله سرکه فراوارده ای است که از تخمیر استیکی مایع الکل داروپا رقیق شده آن نتیجه شده با شد وداری حداقل 4 گرم اسید استیک درصد میلی لیتر باشد .

تاریخچه :

بدرستی روشن نیست که شناسائی و تولید سرکه از چه زمانی شروع شده است .

هرودوت (480-425ق-م)مورخ یونانی اولین کسی است که د راثار خود از سرکه صحبت به میان آورده و پس ازاوبلیانس(23 میلادی )طبیعی دان رومی در نوشته های خود یا د اورشده که سرکه توسط سربازان رومی مصرف میشده است.منابع فرنکی همگی متغقا چنین ذکر می کنند که انسان همزمان باشناسائی شراب به وجود سرکه پی برده است چون اولین بیماری شراب تبدیل آن به سرکه بشمار می آید و حتی کلمه VINEGARیا سرکه را که کلمه فرانسوی است و مرکب از دوکلمه یعنی vin(شراب)وaigre(ترش)را شاهد ی بر این ومدعا می داند با این ترتیب و بر اساس منابع مختلف حداقل000 /10سال است که بشر مبادرت به ساختن شراب می کند و قدمت ساختن را در همین حدود میدانند .د رقرون وسطی صنعت سرکه سازی رواج یافته وگسترش چشمیگیری می یابد بطوری که منجر به تولداصناف خاصی میگردد.در ان هنگام روش تهیه سرکه بسیار سرعی بوده است.

در قرن هیجدهم شیمی دانان تئوریهای مختلفی درباره علت تبدیل شراب به سرکه (استیفیکا سیون)ارائهد داده اند وبه ازاءهر تئوری روشی برای تهیه این فراورده پیشنهاد کردند . لاوازیه(1994-1743 ثابت کرد که در اثر اکسیدشدن الکل سرکه تولید می شود فرمول شیمیائی این تبدیل بار دیوی (1829-1778) ارائه نمود.

در همین اوان شیمی دان فرانسوی شاپتال (1832-1756) تهیه سرکه را به روش اورلئان تشریح می کند و اثر عوامل مختلف محیطی را در مدت زمان تهیه سرکه بررسی می نماید/

در سال 1822 به بعد است که انسان به علل حقیقی تولید سرکه پی برد در این سال پرسون برای اولین بار ابراز داشت که مسبب تولید سرکه موجوداتی ذره بینی هستند که وی آنها میکو درما استی نامید .

تئوری پیرسون که با مخالفت شدید لیبیگ روبرو شده بود با تحقیقات قابل توجه پاستور دانشمند شهیر فرانسوی در سال1864 برای همیشه به اثبات رسید.پاستور ثابت کرد که فعل و انفعالات مربوط به تولید سرکه یک تخمیر حقیقی است که بدون حضور یک موجود زنده مخصوص ( میکودرما استی ) امکان پذیر نمی باشد .

پاستور با مطالعه روی بیولوژِی و سایر خواص این موجودات زنده روش نویتی برای تهیه سرکه تعیین کرد . پاستور معتقد بود که تخمیر توسط سوشهای منفردی از باکتری بنام میکو درمااستی صورت می گیرد ولی در سال 1878 هانسن نشان داد که بیش از یک سوش از باکتریها می توانند ترش شدن آبجورا باعث گردند. جدا سازی و ابزوله نمدن بیهوشیهای مختلف از روی مایعات الکلی ترش شده توسط وی و متعاقب آن توسط دیگران انجام گرفت و امروزه بیوشهای زیادی که تما ماً نام استوباکتر بر آنها گذارده می شود شناخته شده اند . که در جای خود در مورد آنها صحبت به میان می آید .

امروزه با توجه به ماهیت میکروبیولوژیک و تخمیری تولید سرکه مطالعه و تحقیق در این زمینه ها از حیطه عمل شیمیست ها خارج و در زمره صنایع تخمیری که بخشی است از صنایع غذائی و همچنین در بیوتکنولوژی در ابعاد وسیعی چه از جنبه اقتصادی و چه از جنبه پروس مورد توجه قرار می گیرد.

چگونگی بیوشیمیائی تولید سرکه :

دو نوع پروسس میکروبی مختلف جهت تولید سرکه انجام می گیرد که عبارتند از مرحله الکلی و مرحله استیکی پروسس یا مرحله تخمیر الکلی : در این مرحله بر طبق معادله کیلو ساک تبدیل قند موجود در سوبسترا به الکل اتیلیک بوسیله انواع مخصوص مخمر صورت می گیرد.

معادله گیلوساک :

ترکیبات فرعی + 2C2H5 OH+2CO2 C6 H12 O6









سایر محصولات :
تولید سرکه از سیب 17ص

تولید سرکه...

تحقیق در مورد معاد در دین اسلام 16 ص

تحقیق در مورد معاد...

پاورپوینتی در مورد چارچوب مفهومی مدیریت بیمارستان

پاورپوینتی در مورد...

تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها 34ص

تولید سبزیجات خشک و انواع برگه...

تحقیق در مورد مطالعات ظرفیت کانال 8 ص

تحقیق در مورد مطالعات ظرفیت کانال...

توسعه توریسم با آموزش 2 ص

توسعه توریسم با آموزش 2 ص...

توزیع های احتمالی گسسته

توزیع های احتمالی...

تحقیق در مورد مضرات نیترات درآب آشامیدنی وحذف آن توسط فر آیند اسمز معکوس 20 ص

تحقیق در مورد...

دانلود کارورزی شرکت تهران قطعه تاکستان ..

دانلود کارورزی شرکت...

توزیع غلظت درجریان آشفته

توزیع غلظت درجریان آشفته...

تحقیق در مورد مشاوره ارزیابی 20 ص

تحقیق در مورد...

پاورپوینتی در مورد چگونه فناوری نانو

پاورپوینتی در مورد چگونه فناوری نانو...

توارث مسلمان و کافر

توارث مسلمان و کافر...

دانلود کار آموزی تصفیه پسابهای صنعتی شرکت پتروشیمی اراک – واحد ET ..

دانلود کار آموزی تصفیه...

تحقیق در مورد مسیحیت 12 ص

تحقیق در مورد مسیحیت 12 ص...

پاورپوینتی در مورد چگونه در کارکنان بدقلق خودایجاد انگیزه کنیم

پاورپوینتی در مورد چگونه در کارکنان...

توابع

توابع...

تحقیق در مورد مسئولیت مدنی

تحقیق در مورد...

توابع مثلثاتی

توابع مثلثاتی...

پاورپوینتی در مورد چرخه مخارج، خرید و پرداختهای نقدی

پاورپوینتی در مورد چرخه مخارج،...

دانلود کارآموزی نرم افزارفعالیت در بیمه توسعه ..

دانلود کارآموزی نرم افزارفعالیت...

تکنولوژی شیمیایی

تکنولوژی شیمیایی...

پاورپوینتی در مورد چرخه کربس

پاورپوینتی در مورد چرخه کربس...

تحقیق در مورد مدیریت و اصول سرپرستی

تحقیق در مورد مدیریت و...

تکنولوژی اطلاعات جنوب شرق اسیا

تکنولوژی اطلاعات جنوب شرق اسیا...

دانلود کارآموزی آشنایی با واحد پلی اتیلن ترفتالاتPET پتروشیمی شهید تندگویان ..

دانلود کارآموزی آشنایی...

تحقیق در مورد مدیریت صنعتی و جایگاه آن

تحقیق در مورد مدیریت...

تقویت حافظه

تقویت حافظه...

پاورپوینتی در مورد چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیری

پاورپوینتی در مورد چالش های مهم استفاده...

تقطیر

تقطیر...

تحقیق در مورد مدیریت امور اداری 10 ص

تحقیق در مورد مدیریت...

دانلود کارآموزی شرح فرآیند واحد BD_B1 پتروشیمی امیر کبیر ..

دانلود کارآموزی شرح...

تفکر خلاق

تفکر خلاق...

پاورپوینتی در مورد چارچوب برنامه های چهارساله معاونت درمان

پاورپوینتی در مورد چارچوب برنامه...

تحقیق در مورد مدیر اسلامی کیست و مدیریت اسلامی چیست 9ص

تحقیق در مورد مدیر اسلامی کیست و...

تغییرپذیرى خُلق

تغییرپذیرى خُلق...

دانلود کارآموزی آیفون ..

دانلود کارآموزی آیفون .....

پاورپوینتی در مورد پیوندهای شیمیایی

پاورپوینتی در مورد پیوندهای شیمیایی...

تغییر نظام ارزشها در افراد بزهکار 140

تغییر نظام ارزشها در افراد...

تحقیق در مورد مدیریت و تشکیلات کارگاهی کامیون و واگن ها 22 ص

تحقیق در مورد مدیریت...

تغذیه گاو

تغذیه گاو...

پاورپوینتی در مورد پلی استایرن

پاورپوینتی در مورد پلی استایرن...

تحقیق در مورد مدیریت و ارتباطات 19 ص

تحقیق در مورد مدیریت و ارتباطات 19...

دانلود راهنمای کنترل آماری فرآیند spc شرکت سازه گستر سایپا ..

دانلود راهنمای کنترل...

تغذیه گاو و استاندارد اندازه گیری ید ، سبوس گندم و دانه ذرت در تغذیه دام و طیور

تغذیه گاو و استاندارد...

پاورپوینتی در مورد پژوهش در تاریخ

پاورپوینتی در مورد پژوهش در...

تحقیق در مورد مدیریت علمی 12 ص

تحقیق در مورد مدیریت علمی 12...

تغذیه کاربردی5ص

تغذیه کاربردی5ص...

پاورپوینتی در مورد پیش بینی جمعیت کشور، استانها، شهری و روستائی

پاورپوینتی در مورد پیش...

دانلود کارآموزی نقشه کشی عمومی کارگاه قالب سازی و تراشکاری تکنو طرح ..

دانلود کارآموزی نقشه...

گزارش کار‌آموزی کارگاه ریخته گری 34 ص
گزارش کارگاه شرکت زیمنس قسمت روتور 65 ص
گزارش کارورزی شرکت هانی چاپ قم مهندسی شیمی گاز 120 ص
گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز 14 ص
گزارش کاراموزی ترانسفور ماتور قدرت گازی GIS ایمنی درانتقال 51 ص
طلا
شیر
ساخت و تولید Manufacturing & pro 13 ص
طلاق
لیست کارآفرینی word
بودجه ریزی عملیاتی
با بهرام شیردل 41 ص

کلمات کلیدی :ولید رکه هیه رکه ابت کرد رای هیه خمیر لکلی منابع مختلف منابع مرحله پاستور فرانسوی محصول میگردد
  • ۹۶/۰۸/۲۹
  • شیدا خسروی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی