تولید سرکه از سیب 17ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت
تعداد صفحات: 17
مقدمه
میزان تولید سیب :
استان خراسان پس از استان اذربایجان غربی دومین را از نظر تولید سیب دارامی باشد .
به طوری کلی انواع سیب های به عمل آمده در استان خراسان را بر حسب وا ریته به دو نوع :1- سیب محلی 2- سیب خارجی تقسیم محلی مشهور :
1=سیب عباسی
2= سیب شیخی
3= سیب علی موری
4= سیب گلشاهی
5= سیب گلاب
6= سیب قاسم شاهی
7= سیب اخلمد
بعضی از این واریته ها تا بستانه (شیخی وعلی موری ) و بعضی زمستان می باشند سیب خارجی در دو وا ریته زیر خالا صه میشوند .1- سیب زرد 2- سیب قرمز
30-40% تولید سیب مختص به سیبهای محلی است که سلا نه از در صد انهاکاسته میشود و60-70%دیگر را سیب خارجی تشکیل میدهد که از میان این میزان 10%کل سیب خارجی متعلق به واریته قرمز و بقیه زرد می باشد .
ضایعات سالانه سیب:
حدود 10-15% محصول سیب یعنی 12-18 هزار تن سلانه بصورت پا درختی در می اید این میزان به عوامل زیادی از قبیل وزشی باد پر با ربود ن درخت و دیر چیدن محصول از درخت بستکی دارد.از کل محصول چیده شده طبق یک بر آورده مقدماتی حدود7-10% در سرد خانه ها. و درصد غیر مشخصی د رانبار های محلی مایع میگردد .
بررسی منابع :
تعریف سرکه :
برای سرکه در منابع مختلف تعاریف کم و بیش متفاوتی عنوان شده است از نقطه نظر های مختلفی بیان گردیده اند ولی آن چه همگان بر ان اتفاق نظر دارند چنین است .سرکه فراورده ای است که از تخمیر الکلی و متعارقب آن تخمیراستیکی شر بتهای قند دار بدست می اید تعاریف دیگری هم در منابع و نوشته ها دیده میشود که در مجموع به تعریف ومذکو ر بر میگردد از جمله سرکه فراوارده ای است که از تخمیر استیکی مایع الکل داروپا رقیق شده آن نتیجه شده با شد وداری حداقل 4 گرم اسید استیک درصد میلی لیتر باشد .
تاریخچه :
بدرستی روشن نیست که شناسائی و تولید سرکه از چه زمانی شروع شده است .
هرودوت (480-425ق-م)مورخ یونانی اولین کسی است که د راثار خود از سرکه صحبت به میان آورده و پس ازاوبلیانس(23 میلادی )طبیعی دان رومی در نوشته های خود یا د اورشده که سرکه توسط سربازان رومی مصرف میشده است.منابع فرنکی همگی متغقا چنین ذکر می کنند که انسان همزمان باشناسائی شراب به وجود سرکه پی برده است چون اولین بیماری شراب تبدیل آن به سرکه بشمار می آید و حتی کلمه VINEGARیا سرکه را که کلمه فرانسوی است و مرکب از دوکلمه یعنی vin(شراب)وaigre(ترش)را شاهد ی بر این ومدعا می داند با این ترتیب و بر اساس منابع مختلف حداقل000 /10سال است که بشر مبادرت به ساختن شراب می کند و قدمت ساختن را در همین حدود میدانند .د رقرون وسطی صنعت سرکه سازی رواج یافته وگسترش چشمیگیری می یابد بطوری که منجر به تولداصناف خاصی میگردد.در ان هنگام روش تهیه سرکه بسیار سرعی بوده است.
در قرن هیجدهم شیمی دانان تئوریهای مختلفی درباره علت تبدیل شراب به سرکه (استیفیکا سیون)ارائهد داده اند وبه ازاءهر تئوری روشی برای تهیه این فراورده پیشنهاد کردند . لاوازیه(1994-1743 ثابت کرد که در اثر اکسیدشدن الکل سرکه تولید می شود فرمول شیمیائی این تبدیل بار دیوی (1829-1778) ارائه نمود.
در همین اوان شیمی دان فرانسوی شاپتال (1832-1756) تهیه سرکه را به روش اورلئان تشریح می کند و اثر عوامل مختلف محیطی را در مدت زمان تهیه سرکه بررسی می نماید/
در سال 1822 به بعد است که انسان به علل حقیقی تولید سرکه پی برد در این سال پرسون برای اولین بار ابراز داشت که مسبب تولید سرکه موجوداتی ذره بینی هستند که وی آنها میکو درما استی نامید .
تئوری پیرسون که با مخالفت شدید لیبیگ روبرو شده بود با تحقیقات قابل توجه پاستور دانشمند شهیر فرانسوی در سال1864 برای همیشه به اثبات رسید.پاستور ثابت کرد که فعل و انفعالات مربوط به تولید سرکه یک تخمیر حقیقی است که بدون حضور یک موجود زنده مخصوص ( میکودرما استی ) امکان پذیر نمی باشد .
پاستور با مطالعه روی بیولوژِی و سایر خواص این موجودات زنده روش نویتی برای تهیه سرکه تعیین کرد . پاستور معتقد بود که تخمیر توسط سوشهای منفردی از باکتری بنام میکو درمااستی صورت می گیرد ولی در سال 1878 هانسن نشان داد که بیش از یک سوش از باکتریها می توانند ترش شدن آبجورا باعث گردند. جدا سازی و ابزوله نمدن بیهوشیهای مختلف از روی مایعات الکلی ترش شده توسط وی و متعاقب آن توسط دیگران انجام گرفت و امروزه بیوشهای زیادی که تما ماً نام استوباکتر بر آنها گذارده می شود شناخته شده اند . که در جای خود در مورد آنها صحبت به میان می آید .
امروزه با توجه به ماهیت میکروبیولوژیک و تخمیری تولید سرکه مطالعه و تحقیق در این زمینه ها از حیطه عمل شیمیست ها خارج و در زمره صنایع تخمیری که بخشی است از صنایع غذائی و همچنین در بیوتکنولوژی در ابعاد وسیعی چه از جنبه اقتصادی و چه از جنبه پروس مورد توجه قرار می گیرد.
چگونگی بیوشیمیائی تولید سرکه :
دو نوع پروسس میکروبی مختلف جهت تولید سرکه انجام می گیرد که عبارتند از مرحله الکلی و مرحله استیکی پروسس یا مرحله تخمیر الکلی : در این مرحله بر طبق معادله کیلو ساک تبدیل قند موجود در سوبسترا به الکل اتیلیک بوسیله انواع مخصوص مخمر صورت می گیرد.
معادله گیلوساک :
ترکیبات فرعی + 2C2H5 OH+2CO2 C6 H12 O6
سایر محصولات :
تولید سرکه از سیب 17ص
تولید سرکه...
تحقیق در مورد معاد در دین اسلام 16 صتحقیق در مورد معاد...
پاورپوینتی در مورد چارچوب مفهومی مدیریت بیمارستانپاورپوینتی در مورد...
تولید سبزیجات خشک و انواع برگه میوه ها 34صتولید سبزیجات خشک و انواع برگه...
تحقیق در مورد مطالعات ظرفیت کانال 8 صتحقیق در مورد مطالعات ظرفیت کانال...
توسعه توریسم با آموزش 2 صتوسعه توریسم با آموزش 2 ص...
توزیع های احتمالی گسستهتوزیع های احتمالی...
تحقیق در مورد مضرات نیترات درآب آشامیدنی وحذف آن توسط فر آیند اسمز معکوس 20 صتحقیق در مورد...
دانلود کارورزی شرکت تهران قطعه تاکستان ..دانلود کارورزی شرکت...
توزیع غلظت درجریان آشفتهتوزیع غلظت درجریان آشفته...
تحقیق در مورد مشاوره ارزیابی 20 صتحقیق در مورد...
پاورپوینتی در مورد چگونه فناوری نانوپاورپوینتی در مورد چگونه فناوری نانو...
توارث مسلمان و کافرتوارث مسلمان و کافر...
دانلود کار آموزی تصفیه پسابهای صنعتی شرکت پتروشیمی اراک – واحد ET ..دانلود کار آموزی تصفیه...
تحقیق در مورد مسیحیت 12 صتحقیق در مورد مسیحیت 12 ص...
پاورپوینتی در مورد چگونه در کارکنان بدقلق خودایجاد انگیزه کنیمپاورپوینتی در مورد چگونه در کارکنان...
توابعتوابع...
تحقیق در مورد مسئولیت مدنیتحقیق در مورد...
توابع مثلثاتیتوابع مثلثاتی...
پاورپوینتی در مورد چرخه مخارج، خرید و پرداختهای نقدیپاورپوینتی در مورد چرخه مخارج،...
دانلود کارآموزی نرم افزارفعالیت در بیمه توسعه ..دانلود کارآموزی نرم افزارفعالیت...
تکنولوژی شیمیاییتکنولوژی شیمیایی...
پاورپوینتی در مورد چرخه کربسپاورپوینتی در مورد چرخه کربس...
تحقیق در مورد مدیریت و اصول سرپرستیتحقیق در مورد مدیریت و...
تکنولوژی اطلاعات جنوب شرق اسیاتکنولوژی اطلاعات جنوب شرق اسیا...
دانلود کارآموزی آشنایی با واحد پلی اتیلن ترفتالاتPET پتروشیمی شهید تندگویان ..دانلود کارآموزی آشنایی...
تحقیق در مورد مدیریت صنعتی و جایگاه آنتحقیق در مورد مدیریت...
تقویت حافظهتقویت حافظه...
پاورپوینتی در مورد چالش های مهم استفاده از مکمل های مواد معدنی در تغذیه گاوهای شیریپاورپوینتی در مورد چالش های مهم استفاده...
تقطیرتقطیر...
تحقیق در مورد مدیریت امور اداری 10 صتحقیق در مورد مدیریت...
دانلود کارآموزی شرح فرآیند واحد BD_B1 پتروشیمی امیر کبیر ..دانلود کارآموزی شرح...
تفکر خلاقتفکر خلاق...
پاورپوینتی در مورد چارچوب برنامه های چهارساله معاونت درمانپاورپوینتی در مورد چارچوب برنامه...
تحقیق در مورد مدیر اسلامی کیست و مدیریت اسلامی چیست 9صتحقیق در مورد مدیر اسلامی کیست و...
تغییرپذیرى خُلقتغییرپذیرى خُلق...
دانلود کارآموزی آیفون ..دانلود کارآموزی آیفون .....
پاورپوینتی در مورد پیوندهای شیمیاییپاورپوینتی در مورد پیوندهای شیمیایی...
تغییر نظام ارزشها در افراد بزهکار 140تغییر نظام ارزشها در افراد...
تحقیق در مورد مدیریت و تشکیلات کارگاهی کامیون و واگن ها 22 صتحقیق در مورد مدیریت...
تغذیه گاوتغذیه گاو...
پاورپوینتی در مورد پلی استایرنپاورپوینتی در مورد پلی استایرن...
تحقیق در مورد مدیریت و ارتباطات 19 صتحقیق در مورد مدیریت و ارتباطات 19...
دانلود راهنمای کنترل آماری فرآیند spc شرکت سازه گستر سایپا ..دانلود راهنمای کنترل...
تغذیه گاو و استاندارد اندازه گیری ید ، سبوس گندم و دانه ذرت در تغذیه دام و طیورتغذیه گاو و استاندارد...
پاورپوینتی در مورد پژوهش در تاریخپاورپوینتی در مورد پژوهش در...
تحقیق در مورد مدیریت علمی 12 صتحقیق در مورد مدیریت علمی 12...
تغذیه کاربردی5صتغذیه کاربردی5ص...
پاورپوینتی در مورد پیش بینی جمعیت کشور، استانها، شهری و روستائیپاورپوینتی در مورد پیش...
دانلود کارآموزی نقشه کشی عمومی کارگاه قالب سازی و تراشکاری تکنو طرح ..دانلود کارآموزی نقشه...
گزارش کارآموزی کارگاه ریخته گری 34 صگزارش کارگاه شرکت زیمنس قسمت روتور 65 ص
گزارش کارورزی شرکت هانی چاپ قم مهندسی شیمی گاز 120 ص
گزارش کارورزی در محل احداث پارک ناز 14 ص
گزارش کاراموزی ترانسفور ماتور قدرت گازی GIS ایمنی درانتقال 51 ص
طلا
شیر
ساخت و تولید Manufacturing & pro 13 ص
طلاق
لیست کارآفرینی word
بودجه ریزی عملیاتی
با بهرام شیردل 41 ص
کلمات کلیدی :ولید رکه هیه رکه ابت کرد رای هیه خمیر لکلی منابع مختلف منابع مرحله پاستور فرانسوی محصول میگردد
- ۹۶/۰۸/۲۹